Welkom bij de Hersteld Hervormde gemeente Bethel

dinsdag, 12 januari 2021

Is uw vriezer ook zo leeg? Wij kregen signalen van wel, en dus houden we weer een nieuwe rookworsten en rollade actie! U kunt ze bestellen tot en met 30 januari en D.V. 5 februari ophalen in het Van Lodensteincollege van 19.00uur tot 19.30uur.

zaterdag, 19 december 2020

Beste gemeenteleden, afgelopen maandagavond heeft onze overheid een lockdown afgekondigd tot en met 19 januari. Een ingrijpende maatregel waar wij allemaal dagelijks mee te maken hebben. Ook voor ons gemeenteleven heeft dit gevolgen. De kerkenraad heeft hier deze week twee keer over gesproken. Overleggen waarin de pijn haast tastbaar was die wij voelen bij de besluiten die genomen zijn.

zaterdag, 31 oktober 2020

Als er tijdens de dienst iets niet goed gaat met beeld of geluid, dan kunt u een mail sturen naar beeldengeluid@bethelgemeente.nl  Deze mail komt dan direct bij ons binnen.

met vriendelijke groet,
commissie Beeld en Geluid

woensdag, 25 maart 2020

Bent u door alle maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan aan huis gebonden en heeft u iemand nodig die voor u de boodschappen doet, een maaltijd maakt en bezorgt, post wegbrengt, enz.? Bent u veel alleen en hebt u behoefte aan geregeld telefonisch contact? Laat het weten! Per vraag zal bekeken worden of en hoe u, binnen de richtlijnen van de overheid, geholpen kunt worden. Bent u, ben jij bereid om hulp te bieden? Laat het dan ook weten!