Home > Content > Het volleybaltoernooi komt er weer aan!

Het volleybaltoernooi komt er weer aan!

Na de afgelopen geslaagde edities gaan we het weer organiseren; het inmiddels beroemde Bethelgemeentevolleybaltoernooi. Het toernooi zal op vrijdagavond 27 september plaatsvinden in de gymzalen van het Van Lodenstein College. Het toernooi start om 19.30 uur en zal rond 22.30 afgelopen zijn.

Omdat er bij de afgelopen editie ook veel inschrijvingen waren van jongere spelers zullen er twee toernooien zijn. Een toernooi waar 4-4 gespeeld wordt en een toernooi waar 6-6 gespeeld wordt. U of jij kunt aangeven bij welk toernooi u/jij wilt spelen.

Inschrijving is mogelijk per team of individueel. Een team moet uit minimaal 4 of 6 spelers bestaan. Het inschrijfgeld voor teams van 4 is €18,-, voor teams van 6 is het inschrijfgeld € 27,- (€ 4,50 per persoon). Mocht jij/u geen team kunnen vinden, maar wel mee willen doen, dan is er ook de mogelijkheid om als individu in te schrijven. Wij zorgen dan voor een team. De individuele inschrijving is € 5,-.

Deze avond zullen er ook consumpties verkocht worden om weer aan te kunnen sterken voor de volgende wedstrijd.

Inschrijven kan via actiecomite@bethelgemeente of bij Arco Verhoeks, tel: 06-27194141. De inschrijving sluit op dinsdag 24 september.

foto: